حساب Qoorbell خود را حذف کنید

می‌توانید حساب خود را از برنامه موبایل یا داشبورد وب خودتان حذف کنید، یا همین‌جا از ما بخواهید این کار را برایتان انجام دهیم. در هر صورت این کار همیشگی و برگشت‌ناپذیر است.

خودتان آن را حذف کنید

این سریع‌ترین راه است و بی‌درنگ اعمال می‌شود، چه در گوشی و چه در وب.

در برنامه موبایل

  1. به برنامه Qoorbell وارد شوید.
  2. بخش پروفایل را باز کنید.
  3. تا «منطقه خطر» پایین بروید و روی «حذف حساب» بزنید.
  4. برای تأیید، ایمیل یا شماره تلفن خود را بنویسید.
  5. روی «حساب من را حذف کن» بزنید.

در داشبورد وب

  1. در app.qoorbell.com وارد شوید.
  2. بخش پروفایل را باز کنید.
  3. تا «منطقه خطر» پایین بروید و روی «حذف حساب» کلیک کنید.
  4. برای تأیید، ایمیل یا شماره تلفن خود را بنویسید.
  5. روی «حساب من را حذف کن» کلیک کنید.
پروفایل من را باز کن

دیگر برنامه را ندارید؟

نشانی‌ای را که با آن ثبت‌نام کرده‌اید برای ما بفرستید تا ظرف ۳۰ روز حساب را حذف کنیم.

این سایت با reCAPTCHA محافظت می‌شود و سیاست حفظ حریم خصوصی و شرایط خدمات Google در مورد آن اعمال می‌شود.

چه چیزی حذف می‌شود

  • ورود، نام، ایمیل، شماره تلفن و عکس شما.
  • زنگ‌هایی که مالک آن‌ها هستید، کدهای QR و تاریخچه زنگ‌هایشان.
  • گروه‌های شما.
  • پیام‌های گفتگو، ضبط تماس‌ها، سوابق تماس تصویری و اعلان‌های شما.
  • طرح، اشتراک و سوابق پرداخت شما.

چه چیزی را نگه می‌داریم

  • اسناد حسابداری پرداخت‌های انجام‌شده، در جایی که قانون مالیاتی الزام می‌کند.
  • شمارش‌های ناشناس و تجمیعی استفاده که قابل ردیابی به شما نیستند.

هیچ‌کدام از آنچه نگه می‌داریم شما را شناسایی نمی‌کند.

اگر دیگران زنگی را که مالک آن هستید به اشتراک بگذارند، آن زنگ نیز حذف می‌شود و به آن‌ها اطلاع داده می‌شود. زنگ‌هایی که متعلق به دیگری هستند تحت تأثیر قرار نمی‌گیرند — شما فقط از آن‌ها حذف می‌شوید.